Erasmus

Erasmus

Erasmus+ és el programa de la UE per a donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa durant el període 2021-2027.

Per al període 2021-2027, el programa posa l’accent principalment en la inclusió social, les transicions ecològica i digital, i el foment de la participació de les persones joves en la vida democràtica.

Dóna suport a les prioritats i activitats establertes en l’Espai Europeu d’Educació, el Pla d’Acció d’Educació Digital i l’Agenda de Capacitats Europea. El programa també dona suport al pilar europeu de drets socials, aplica l’Estratègia de la UE per a la Joventut 2019-2027 i desenvolupa la dimensió europea de l’esport.

Erasmus+ ofereix oportunitats de mobilitat i cooperació en l’educació primaria i secundaria.

A Espanya la institució designada com a agència nacional per a la gestió coordinada del programa Erasmus+ és: el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), per a l’àmbit de l’educació i la formació.

Durant el curs 2022-23 la comissió Erasmus del nostre centre va redactar un projecte: “Love nature, love yourself”, el va presentar i va ser un dels quatre centres seleccionats de les Illes Balears per formar part del món Erasmus+.

Bases Erasmus+ selecció d’alumnat curs 2023-2024

 

 

El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta publicación (comunicación) es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.