Arrel de la web > Curs Escolar > Curs 2013 - 2014 > Llucmajor celebrà el Dia de la Pau i la No Violència

Llucmajor celebrà el Dia de la Pau i la No Violència

dilluns 29 d'abril de 2013, per  Col·legi Sant Bonaventura

Una vegada més a l’escola Sant Bonaventura el 30 de gener hem celebrat el dia de la pau i la no violència organitzant una jornada pacífica.

Els alumnes de primària realitzaren una marxa per la PAU on varen voler manifestar el seu rebuig cap a la violència, omplint els carrers de Llucmajor de coloms que ells mateixos havien elaborat i que portaven el missatge següent, Sant Bonaventura et desitja la PAU .

Encara que el temps no ens va voler acompanyar els més petits de la nostra escola varen fer arribar als ciutadans aquesta ofrena de coloms que simbolitzaven les seves ganes per a què algun dia el món sigui millor.

Enguany Sant Bonaventura s’ha vestit de blanc per dedins i per defora per mostrar el seu compromís i la seva implicació amb la Pau i la no violència amb l’exposició de molins blancs a la seva façana. També des de secundària s’han treballat dues figures que es relacionen amb aquest tema: en primer lloc en Gandhi, que un 30 de gener de fa 65 anys va morir, i Mandela que va morir el desembre de l’any passat i que a l’any 1993 va rebre el premi Nobel de la Pau. A l’escola hi ha exposats dos murals que mostren els trets més importants de les seves vides.

Respondre a aquest article